Home / Over ons

Over ons

PRO Flexpool biedt huisartsenpraktijken een oplossing voor plotselinge uitval van hun doktersassistenten en praktijkondersteuners. hiervoor richten wij een op maat gemaakte flexpool in, uit naam van de betreffende huisartsenorganisatie of regio. Eén belletje naar onze flexpool is vaak voldoende om de continuïteit in de praktijk te waarborgen. Doktersassistenten en praktijkondersteuners bieden wij de kans om bij verschillende praktijken uit de regio ervaring op te doen.

Doelstelling

Het uiteindelijke doel van de flexpool is het ontzorgen van de aangesloten huisartsen van de regionale huisartsenorganisatie door het structureel oplossen van een continuïteitsvraagstuk. Onze dienstverlening is landelijk, maar om de dienstverlening te kunnen borgen en continuïteit te kunnen garanderen, richten we een flexpool bewust voor een specifieke regionale groep in. Met behulp van de flexpool kan bovendien voor de langere termijn in-, door- en uitstroom worden ondersteund.

Kernwaarden

De volgende waarden staan centraal binnen onze organisatie.

 Kwaliteit
Iedereen die zich bij de flexpool inschrijft, wordt door ons uitvoerig gescreend; we vragen behaalde diploma’s en referenties op en checken een registratie in het BIG-register.

 Continuïteit
Wij ontzorgen leden van zorggroepen door het oplossen van een continuïteitsvraagstuk. Bij plotselinge uitval van assistenten of praktijkondersteuners is één belletje naar onze flexpool vaak voldoende om de continuïteit in de praktijk te waarborgen.

 Collegialiteit
Collegialiteit staat hoog in het vaandel bij onze flexpoolkandidaten. Naast het feit dat een ‘kijkje in de keuken’ bij collega’s heel leerzaam kan zijn en bovendien door ons beloond wordt met 10% flextoeslag, hechten onze kandidaten veel waarde aan de waardering die zij krijgen voor het invallen.

Ontstaansgrond

PRO Flexpool bestaat sinds januari 2014 en komt voort uit de vraag van vele huisartsenpraktijken die een oplossing zoeken voor plotselinge uitval van hun doktersassistenten en praktijkondersteuners. PRO Flexpool is een onderdeel van PRO Praktijkmanagement, dat op haar beurt weer onderdeel uitmaakt van PRO Groep. PRO Praktijkmanagement is actief op het vlak van procesmatige verbetering van zorg en ontzorging van de huisartsen en hun team die deze zorg verlenen.

Top