Home / Medewerkersvoordelen

Medewerkersvoordelen

In de huidige arbeidsmarkt zijn persoonlijke ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden, voldoening en uitdaging belangrijke factoren voor goed werkgeverschap. Ook bij PRO zetten we voor onze medewerkers graag een extra stap en zijn we actief bezig geweest om bijzondere regelingen en voordelen samen te stellen. PRO zorgt als werkgever onder andere voor nauwkeurige en stipte uitbetaling van het salaris, een goede pensioenregeling en een deskundige helpdesk. Ons urenportaal Flexportal maakt het daarnaast gemakkelijk voor medewerkers om online uren in te vullen, rapportages te bekijken en relevante documenten in te zien. Daar eindigt goed werkgeverschap echter wat PRO betreft niet bij. Daar begint het pas wat PRO betreft! PRO zet een stap verder door actief bij te dragen aan de ontwikkeling en actieve leefstijl van medewerkers. Dit uit zich in drie opgestelde pijlers:

Kennis

 • Korting op studie NTI
  In samenwerking met het NTI biedt PRO diverse opleidingen, trainingen en cursussen aan met interessante kortingen.

Vitaliteit

 • Voordelig sporten bij Fitland
  Sinds kort beschikt PRO over haar eigen opleidingsportaal, genaamd PRO Academy. Een centrale en toegankelijke leerplek, waarbij er een compleet en divers aanbod van Nederlandse en Engelse trainingen wordt aangeboden.
 • Collectieve zorgverzekering bij VGZ
  Met aantrekkelijke kortingen profiteren medewerkers (en gezin) van de collectieve zorgverzekering bij VGZ.
 • Goede verzuimbegeleiding
  De begeleiding die PRO biedt is maatwerk en aangepast op zowel kortdurend als langdurend verzuim. De medewerker en onze opdrachtgever in kwestie staan hier te allen tijde centraal.

Ontspanning

 • PRO Personeelsvoordeelwinkel
  Om een juiste balans te creëren tussen werk en privé, heeft PRO de ‘PRO Personeelswinkel’ samengesteld. Hierbij profiteren werknemers van PRO van kortingen op diverse producten en diensten.

Heb je vragen over de medewerkersvoordelen? Of heb je interesse in de speciale code om gebruik te kunnen maken van de kortingen? Neem dan contact op met onze adviseur frontoffice (en coördinator voordelen), Sanne van Houtert via s.vanhoutert@backoffice-services.nl

Top