Home / Informatie voor de huisarts

Informatie voor de huisarts

Wanneer u als huisarts te maken krijgt met uitval van personeel door ziekte, zwangerschap of bijzonder verlof, moet er snel geschakeld worden. Immers, het is belangrijk dat de continuïteit van zorg voor uw patiënten gewaarborgd blijft. U zit dan niet te wachten op het uitzetten van een heel werving- en selectietraject. Laat staan allerlei administratieve en planmatige handelingen die komen kijken bij het in dienst nemen van een invalkracht. Geen zorgen: u kunt vanaf nu terugvallen op PRO Flexpool. Wij ondersteunen huisartsenpraktijken met het invullen van de functies doktersassistent, praktijkondersteuner Somatiek en praktijkondersteuner GGZ (langer dan 3 maanden).

Om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen en continuïteit te kunnen garanderen, maken wij afspraken met een regionale huisartsenorganisatie/zorggroep en richten wij speciaal voor hen een regionale flexpool in waar alle – bij de regionale huisartsenorganisatie aangesloten –  huisartsen gebruik van kunnen maken.  Het regionale aspect maakt het ook voor praktijkondersteuners en doktersassistenten interessant om zich bij hun flexpool in te schrijven.

Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons doordat een groot gedeelte van de flexpool wordt gevuld met ervaren parttime medewerkers die reeds werkzaam zijn bij de aangesloten praktijken van de regionale huisartsenorganisatie. Nieuwe kandidaten worden eerst uitvoerig door ons gescreend, zodat wij zeker weten dat ze aan de kwaliteitseisen voldoen die nodig zijn om bij u aan de slag te gaan.

Voordelen eigen regionale flexpool

  • Op korte termijn continuïteit van de werkzaamheden binnen uw praktijk
  • Kwalitatief goede invalkracht met relevante ervaring
  • Werving, selectie en planning uitbesteed
  • Volledige flexibiliteit
  • Geen risico op doorbetaling bij ziekte
  • Geen administratieve rompslomp
  • Alleen gewerkte uren betalen
  • Zelf dagelijks aansturing

Heeft de flexpool uw interesse gewekt?

Wat leuk om te horen! Wij verzoeken u vriendelijk uw interesse kenbaar te maken aan de regionale huisartsenorganisatie waar u bij aangesloten bent. Wij komen graag vrijblijvend met hen in contact om de mogelijkheden te bespreken. Aangezien wij inmiddels al voor veel regio’s een flexpool hebben opgezet in samenwerking met huisartsenorganisaties, kan het tevens zo zijn dat er al een flexpool in uw regio bestaat. Indien dit  het geval is, vindt u uw flexpool op deze pagina.

Het is helaas niet mogelijk om als huisarts op individuele basis een samenwerking met ons aan te gaan.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op! Liever direct telefonisch contact? Geen probleem! U bereikt ons op 085 – 902 20 85. Wij helpen u graag verder.

Top